🎥 UFC-badboy Nate Diaz wurgt Logan Paul imitator knock-out tijdens straatgevecht in New Orleans Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-badboy Nate Diaz wurgt Logan Paul imitator knock-out tijdens straatgevecht in New Orleans

🎥 UFC-badboy Nate Diaz wurgt Logan Paul imitator knock-out tijdens straatgevecht in New Orleans

Nate Diaz heeft Logan Paul look a like Rodney Petersen knock-out gewurgd tijdens een straatgevecht in New Orleans. Het incident gebeurde afgelopen nacht nadat Diaz al eerder een waterfles naar een influencer had gegooid.

De voormalige UFC-ster Nate Diaz kwam vandaag al eerder in het nieuws nadat hij de zaal uit was gezet tijdens het MisFits 6 boks event welke ook in New Orleans werd gehouden. Diaz gooide een waterfles naar Chris DeMoor de eerder in het event werd gediskwalificeerd nadat hij zijn knock-out geslagen rivaal Stevie Knight maar tegen het hoofd bleef stoten.

Naar alle waarschijnlijkheid liep Diaz TikToker Rodney Petersen die als twee druppels water lijkt op Logan Paul tegen het lijf in een kroeg en ontstond er ruzie. Eenmaal buiten raakte de twee in gevecht en wurgde Diaz de TikTokker knock-out. Verder details moeten nog naar buiten komen.

UFC vechtbaas Dana White kreeg tijdens het Pokeren ook de video onder ogen en dacht ook even dat het Logan Paul was. Echter merkte een van zijn poker maatjes op dat het niet het geval was. Diaz staat geboekt om later dit jaar tegen Jake Paul de broer van Logan de boksring in te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws