UFC-ster Nate Diaz gezocht door politie! 'Arrestatiebevel uitgevaardigd' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Nate Diaz gezocht door politie! 'Arrestatiebevel uitgevaardigd'

UFC-ster Nate Diaz gezocht door politie! 'Arrestatiebevel uitgevaardigd'

Nate Diaz voormalig UFC vechter. wordt gezocht door de politie en wordt beschuldigd van zware mishandeling als gevolg van een vechtpartij afgelopen het weekend New Orleans.

UFC-ster Diaz woonde Misfits Boxing 06 bij en besloot zelf mee te doen. Een influencer bokser die werd gediskwalificeerd voor het aanvallen van zijn tegenstander, Chase Demoor, kreeg in de zaal al ruzie met de voormalige UFC-titeluitdager. Eenmaal buiten de zaal begon de zwaargewicht bokser Demoor te vechten met personen uit het team van Diaz.

Tijdens het handgemeen kreeg Rodney Anderson, die online bekendheid verwierf omdat hij op Logan Paul lijkt, ruzie met Diaz. Hoewel het moeilijk te zeggen is hoe de woordenwisseling begon, eindigde het toen de UFC-veteraan de man verwurgde en knock-out kneep. Diaz liet Anderson prompt op het trottoir vallen, die daarbij een snee in zijn achterhoofd opliep door de val.

Arrestatiebevel uitgevaardigd tegen UFC ster Nate Diaz 

Slechts enkele dagen na het straatgevecht vaardigde de politie van New Orleans een arrestatiebevel uit voor Nate Diaz op verdenking van tweedegraads mishandeling, op het moment van schrijven is de UFC-veteraan nog niet gearresteerd. Tweedegraads mishandeling wordt bestraft met maximaal acht jaar gevangenisstraf, een boete van $ 2.000, of beide.

Nate Diaz en Jake Paul staan gepland om in augustus tegen elkaar te boksen in Dallas, Texas. Het gevecht wordt de eerste bokswedstrijd van Diaz en zijn eerste gevecht buiten de UFC sinds 2006. De wedstrijd lijkt nu echter in gevaar te komen als gevolg van de vechtpartij in New Orleans afgelopen weekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws