'Je gaat geklapt worden!' UFC-Badboy Nate Diaz pakt stomme klootzak aan op persmoment Nieuws
Nieuws

'Je gaat geklapt worden!' UFC-Badboy Nate Diaz pakt stomme klootzak aan op persmoment

'Je gaat geklapt worden!' UFC-Badboy Nate Diaz pakt stomme klootzak aan op persmoment

Nate Diaz was gisteren niet zo gecharmeerd van het feit dat zijn broer Nick zwaar beledigd werd tijdens de persconferentie voor zijn gevecht met Jake Paul.

Op 5 augustus gaat UFC badboy Nate Diaz de boksring in tegen Jake Paul de boksende influencer. Gisteravond vond de persconferentie plaats waar alleen de pers aanwezig was. Een van journalisten aanwezig haalde het bloed onder de nagels van Diaz vandaan.

Deze zei; "Nate ik ben zelf een bokser en probeer in het voorprogramma te komen. Kan ik misschien tegen je broer Nick vechten, als hij net zo'n figuur als jou is sla ik hem verrot", zei de man genaamd Derrick.

Diaz zichtbaar zwaar geïrriteerd door deze opmerking reageerde door te zeggen; "broeder en jij gaat straks op straat lopen? Als mijn homeboys je zien, dat was stom hé", zei Diaz die de naam van de man vroeg die stoícijns antwoordde dat hij echte wel bang was.

Broer Nate Diaz beledigen is je eigen doodsvonnis tekenen

"Wat is je naam,", vroeg Diaz...Ehhh ik ben Derrick van Better Media." Waarop Diaz antwoordde; "He Derrick van Better Media, stomme klootzak je gaat geklapt worden." Derrick die het lachend af deed werd door Jake Paul op zij plek gezet,

"Hij werkt voor mij" zie Paul die zei dat deze Derrick zijn muil moet houden en deze per direct zou ontslaan. Reacties op de video zijn niet mals. "Die gast heeft zojuist zijn eigen doodsvonnis getekend, wat een idioot", schreef een reageerder.....

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws