Reality tv-ster wil UFC-icoon aanpakken: 'Nate Diaz ik ga je klappen geven!' Nieuws
Nieuws

Reality tv-ster wil UFC-icoon aanpakken: 'Nate Diaz ik ga je klappen geven!'

Reality tv-ster wil UFC-icoon aanpakken: 'Nate Diaz ik ga je klappen geven!'

Chase DeMoor stuurt waarschuwing naar Nate Diaz en zijn vriendjes na diens straatgevecht met een Logan Paul imitator in New Orleans vorig weekend.

UFC-ster Nate Diaz was op vrijdag 21 april in New Orleans om zijn teamgenoot Chris Avila bij een Misfits Boxing evenement, MF & DAZN X Series 6, te steunen. Avila versloeg Paul Bamba met een unanieme beslissing. Diaz, die aan de zijkant zat, gooide schijnbaar een waterfles naar DeMoor, die enkele rijen achter Diaz zat.

Het gevecht ging voort buiten de arena en de straten van New Orleans. Diaz wordt er van beschuldigd een Logan Paul imitator tot bewusteloosheid te hebben gewurgd en deelgenomen te hebben aan een aanval op DeMoor. DeMoor, een voormalig voetballer, reality-tv-ster en tegenwoordig bokser, heeft zich op sociale media beklaagd en de 38-jarige Diaz uitgedaagd.

Chase DeMoor wil Nate Diaz een pak slaag geven

In een videoboodschap op Twitter schreef DeMoor onder de post: "Dit bericht is voor Nate Diaz en al zijn jongens. Zoals je kunt zien hebben jullie eindelijk wat schade aangericht bij mij. Ik heb geen schade opgelopen in mijn bokswedstrijden, en jullie moesten mij in New Orleans aanvallen."

"Nate, als je dit bericht ziet bro, kom dan met mij in een kooi voor vijf minuten. Ik beloof je dat ik je ga laten voelen wat dat 40 pond verschil is bro. Jij bent soft. Jake, neem mijn licht werk." Nate Diaz is momenteel gepland om op zaterdag 5 augustus zijn eigen professionele boksdebuut te maken tegen Jake Paul in het American Airlines Center in Dallas, Texas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws