šŸŽ„ Voormalig Glory Kickbokser zorgt voor sensatie: '13 Seconden chaos' Nieuws
Nieuws

šŸŽ„ Voormalig Glory Kickbokser zorgt voor sensatie: '13 Seconden chaos'

šŸŽ„ Voormalig Glory Kickbokser zorgt voor sensatie: '13 Seconden chaos'

Anvar Boynazarov, een voormalige ster bij Glory Kickboxing heeft de boel op z'n kop gezet tijdens Gamebred Bareknuckle MMA 7 afgelopen weekend.

Met een spectaculaire knock-out heeft Boynazarov bewezen dat hij een kracht is om rekening mee te houden in de bare-knuckle MMA.

Een debuut om nooit te vergeten

Het gevecht tussen Anvar Boynazarov en Marlon Gonzales was het tweede gevecht van de avond tijdens Gamebred Bareknuckle MMA: Dos Santos vs. Belcher in Orlando. Beide MMA-veteranen waren vastberaden om hun carriĆØre in bare-knuckle MMA te starten met een overwinning.

Boynazarov, bekend om zijn spectaculaire afwerkingen in het professionele kickboksen, verspilde geen tijd. Hij schakelde Gonzales uit met een vliegende knie, waardoor zijn tegenstander bewusteloos achterbleef, slechts 13 seconden na de start van het gevecht.

Een MMA-ster in de maak

Na een verlies in MMA tegen Rentsen Otgontulga tijdens zijn meest recente gevecht bij Tuff-N-Uff 134 in november, heeft Boynazarov zich krachtig herpakt. Ondanks een tegenslag in Dana White's Contender Series in 2022, blijft Boynazarov een van de gevaarlijkste stootkrachten in de sport.

Met overwinningen op huidige UFC-vedergewichtcontender Giga Chikadze en Bailey Sugden tijdens zijn tijd bij Glory, heeft Boynazarov zijn reputatie als een formidabele vechter bevestigd.

Boynazarov richt zijn blik nu op de toekomst, met de hoop op meer overwinningen binnen de organisatie en mogelijk een kans op de Gamebred Bareknuckle MMA-titel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws