Jake Paul zegt 'JA' tegen vechtlegende voor MMA-debuut: 'Laatste gevecht' Nieuws
Nieuws

Jake Paul zegt 'JA' tegen vechtlegende voor MMA-debuut: 'Laatste gevecht'

Jake Paul zegt 'JA' tegen vechtlegende voor MMA-debuut: 'Laatste gevecht'

Jake Paul heeft zich ontpopt als een controversiële figuur in de vechtsportwereld, bekend om zijn uitdagingen aan gevestigde vechters en zijn snelle knock-outs.

Afgelopen weekend viel Ryan Bourland de twijfelachte eer ten deel te sneuvelen in de eerste ronde van zijn gevecht met de voormalige YouTube ster die zijn horizon nu lijkt te willen verbreden buiten het boksen.

Met Nate Diaz die een herkansing met Paul afwijst, stelt Paul voor om het op te nemen tegen Tony Ferguson in de PFL SmartCage voor diens laatste gevecht. Tony Ferguson, ooit een topvechter in een van de diepste divisies van de UFC, heeft het moeilijk gehad sinds een loopbaan veranderende nederlaag tegen Justin Gaethje in 2020 (lees verder onder video).

Ondanks verliezen tegen Oliveira, Dariush en Chandler, bleef Ferguson vechten met de mentaliteit van "vechten tot de wielen eraf vallen". Zijn laatste gevecht tegen Paddy "The Baddy" Pimblett liet echter zien dat Ferguson ver verwijderd is van zijn 'Champ Shit Only' dagen.

Ferguson's vechtershart

Ondanks een gescheurde Meniscus in zijn rechterknie, koos Ferguson ervoor om door te vechten tegen Pimblett, een beslissing die zijn toekomst in de sport in gevaar kan brengen. Op 40-jarige leeftijd en met een dergelijke blessure is het onzeker hoe Ferguson's carrière verder zal verlopen.

Jake Paul, aan de andere kant, blijft zijn bokscarrière uitbouwen met overwinningen tegen uitgebluste MMA-vechters en willekeurige boksers. Zijn recente knock-out overwinning op Ryan Bourland in Puerto Rico benadrukt zijn ambitie om actief te blijven in de ring. Paul's interesse in een MMA-gevecht met Ferguson, mocht de UFC hem toestemming geven, toont zijn bereidheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws