'Het is tijd om Jake Paul klappen te geven!' Nepbokser maakt de sport ten schande Nieuws
Nieuws

'Het is tijd om Jake Paul klappen te geven!' Nepbokser maakt de sport ten schande

'Het is tijd om Jake Paul klappen te geven!' Nepbokser maakt de sport ten schande

Jake Paul won afgelopen nacht in Puerto Rico tegen wederom een uitgerangeerde vechter, deze keer in de vorm van Ryan Bourland een oud Olympisch bokser.

Het moet gezegd worden Jake Paul zorgt er voor dat het boksen in de aandacht staat, maar niet positief volgens veel critici en boksexperts. De voormalige YouTube ster die ook nog eens het lef heeft om onze Jutta Leerdam weg te kapen zou toch eens een lesje moeten worden geleerd.

En dat is precies wat bokskampioen Ryan Garcia van plan is te doen met het bebaarde 'probleem kind', zoals Paul zichzelf graag noemt. Garcia die woest is nadat Paul zijn tegenstander Bourland in een ronde knock-out sloeg deelt zijn mening.

Jake Paul is een watje eerste klas

"Oké, het is zover, ik ga dit moeten doen! Ik ga een einde maken aan dit JAKE PAUL BOKS FIASCO", zegt Garcia die Paul maar een watje eerste klas vindt.. Niet allen Garcia is de doorgestoken kaart escapades van Paul zat. Meerdere coryfeeën zouden Paul wel eens door de mangel willen halen. Terwijl andere de Amerikaan negeren als hij er weer eens uitdaging uit doet gaan.

Een ding is zeker Garcia zou een goede match-up zijn tegenover Paul, deze zal niet toehappen omdat hij weet dat er een zeker verlies in zit. "De vraag is alleen hoelang de fans nog trappen in Paul's kunstje in de ring. Zolang hij niet tegen een echte grote naam heeft gebokst zal de twijfel blijven bestaan, of hij nou verliest of wint.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws