🎥 Jake Paul verplettert Ryan Bourland in recordtijd: 'Snelle  knockout' Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Jake Paul verplettert Ryan Bourland in recordtijd: 'Snelle knockout'

🎥 Jake Paul verplettert Ryan Bourland in recordtijd: 'Snelle  knockout'

Jake Paul behaalde weer een overwinning door Ryan Bourland in recordtijd te verslaan in Puerto Rico eerder vandaag. De YouTube ster en vriend van de Nederlandse topschaatster Jutta Leerdam was snel klaar.

Het wordt steeds duidelijker dat Jake Paul zwakkere tegenstanders uitkiest waar hij makkelijk van kan winnen, of zoals wordt beweerd door critici de winst koopt door deze veel geld te betalen.

Bourland, die voor het eerst sinds zijn pauze in september 2022 terugkeerde in de schijnwerpers, had waarschijnlijk gewenst dat hij zijn vakantie wat langer had uitgesteld. Paul was vanaf het begin dominant, doorbrak Bourland's verdediging met jabs alsof hij haast had om dit af te ronden.

Jake Paul's overwinningen zijn gekocht, niet verdiend

Paul behandelde Bourland als zijn persoonlijke bokszak, leverde een jab naar de maag gevolgd door een uppercut, en leek een beginnersgids voor boksen af te vinken. Bourland, die meer onstabiel leek dan een invalide op één been, was een gemakkelijke prooi.

Na de strijd daagde Paul, een van de beste boksers ter wereld uit Canelo Álvarez uit. "Een actie zo gedurfd dat het bijna komisch geniaal is maar weergeeft dat de Amerikaan in een fanatsiewereld moet leven", aldus Alex Kowalski boksexpert.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws