'Opzouten voor een tijdje!' Kickbokser en coach geschorst na bedreiging en wangedrag Nieuws
Nieuws

'Opzouten voor een tijdje!' Kickbokser en coach geschorst na bedreiging en wangedrag

'Opzouten voor een tijdje!' Kickbokser en coach geschorst na bedreiging en wangedrag

Chatri Sityodtong, de baas van ONE Championship, schorste vandaag een coach en vechter voor 6 maanden na een confrontatie nadat deze Jonathan Haggerty kwamen bedreigen inde ring.

Coach Mehdi Zatout en vechter Alaverdi Ramazanov mogen geen evenementen bijwonen na het incident eerder vandaag in Bangkok. Haggerty veroverde eerder vandaag de vacante bantamgewicht kickbokstitel door Fabricio Andrade te verslaan en zich hiermee tor twee kampioen te kronen.

Coach Mehdi Zatout en vechter Alaverdi Ramazanov mogen geen evenementen bijwonen na incident in Bangkok

Tijdens het vieren van zijn overwinning en zijn zege interview klommen Mehdi Zatout en vechter Alaverdi Ramazanov de ring in en begonnen Haggerty te bedreigen en te beschuldigen dat hij Ramazanov zou ontwijken. "Ik wil iets zeggen. Zie je! Hij is bang voor me. Bang. Bang. Vertel me gewoon. Waarom ben je bang voor me?" zei de Russische kickbokser.

Dit kwam schijnbaar niet goed aan bij vechtbaas Sityodtong. Deze maakt dan ook gelijk korte metten met Ramazano en Zatout die dus voor 6 maanden niet welkom meer zijn. "Om duidelijk te zijn, ik heb geen enkel probleem met atleten die elkaar uitdagen of ruzie maken om welke reden dan ook," voegde hij eraan toe", zegt Sityodtong tegen SMCP.

"Deze straf heeft betrekking op Mehdi en Alaverdi, die roekeloos de ring zijn binnengegaan zonder toestemming en zonder enige consideratie voor de regels en voorschriften van ONE", aldus de vechtbaas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws