OPGELET! Glory Collision 6 kijk en starttijden aangepast, alle info vind je hier Nieuws
Nieuws

OPGELET! Glory Collision 6 kijk en starttijden aangepast, alle info vind je hier

OPGELET! Glory Collision 6 kijk en starttijden aangepast, alle info vind je hier

Hoewel veel websites vermelden dat de Glory Collision 6 kijk en starttijd pas om 20:00 uur Nederlandse tijd begint is dit niet het geval. Het event begint al om 18:00 uur en is te zien op Videoland.

Het epische GLORY COLLISION 6 vindt plaats op 4 november in het GelreDome in Arnhem, Nederland, en de volledige line-up is officieel bevestigd. Drie sensationele titelgevechten zullen het negen gevechten tellende hoofdprogramma sieren, vol met enkele van de beste kickboksers ter wereld en te zien op Videoland dus al om 18:00 uur op YouTube.

In het hoofdgevecht wordt de onbetwiste koning van het zwaargewicht kickboksen bepaald, want de lang regerende kampioen Rico Verhoeven (60-10, 20 KO) neemt het op tegen mogelijk zijn gevaarlijkste tegenstander tot nu toe, interim-zwaargewicht kampioen Tariq 'Cookie' Osaro (25-2-1, 13 KO).

In het co-hoofdgevecht wordt een andere onbetwiste kampioen gekroond als Donegi Abena (26-9, 7 KO) botst met zijn verhitte rivaal Tarik Khbabez (49-10-1, 28 KO). Beide mannen komen de ring in met titels om hun middel, maar slechts één van hen zal vertrekken met het goud en de eer.

Aantal Glory vechters zeggen af

Middengewicht kampioen Donovan Wisse (19-1, 10 KO) verdedigt zijn titel tegen de nummer één uitdager Michael Boapeah (16-3-1, 7 KO). Wisse heeft tot nu toe onverslaanbaar geleken tijdens zijn titelrun, maar nu staat hij tegenover een in vorm zijnde Michael Boapeah, die een overwinning heeft behaald op de enige man die Wisse heeft verslagen.

In de weltergewicht divisie gaan topspelers de strijd met elkaar aan als Hamicha (40-2, 30 KO) het opneemt tegen Diaguely Camara (24-4-1, 10 KO) en Jay Overmeer (29-5, 15 KO) het opneemt tegen Chico Kwasi (41-5, 22 KO).

Auto-ongeluk Soufian-Aoulad Abdelkhalek

Het is ook een belangrijke avond in het middengewicht, waar Serkan Ozcaglayan (45-8, 36 KO) botst met Ulric Bokeme (31-4, 17 KO).

Een spannend vedergewicht gevecht tussen de nummer één gerangschikte Abraham Vidales (15-2, 12 KO) en de nummer twee gerangschikte Ahmad Chikh Mousa (58-8-1, 28 KO), plus een opwindend licht zwaargewicht gevecht tussen Ibrahim El Bouni (41-8-1, 22 KO) en Stefan Latescu (16-2, 7 KO) maken de hoofdkaart compleet.

Vanwege ziekte zal Iliass Hammouche niet langer vechten, en zijn gevecht tegen Ivan Galaz is geannuleerd. En Soufian-Aoulad Abdelkhalek heeft ook afgezegd in verband met een auto-ongeluk gisteren.

Op de gratis GLORY COLLISION 6 voorprogramma's zullen 'House of GLORY'-vechters al hun geschillen uitvechten vanuit de populaire reality-tv-show. Don Sno (2-1, 1 KO) neemt het op tegen Gino van Steenis (1-0) na de blessure van Andrija Stankovic, Robin Ciric (21-6, 7 KO) staat tegenover Ismael Ouzgni (3-1, 1 KO), en Figuereido Landman (1-1) neemt het op tegen Petros Freitas (3-2-1, 1 KO) in het openingsgevecht van de avond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws