Rico Verhoeven gaf MMA-vechter pak slaag van jewelste! 'Nog een keer doen' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven gaf MMA-vechter pak slaag van jewelste! 'Nog een keer doen'

Rico Verhoeven gaf MMA-vechter pak slaag van jewelste! 'Nog een keer doen'

Rico Verhoeven staat voor zijn tiende Glory titelverdediging morgen tijdens Collision 6, gevraagd na wat er hierna komt en of MMA-vechten iets is antwoordde de kampioen, je weet het nooit.

De lange tijd Glory kampioen Verhoeven is enthousiast om de vechtsport wat breder toe te voegen aan zijn palmares, boksen tegen Tyson Fury of zelfs Jake Paul of MMA-vechten. En dat laatste zou echt een knaller worden volgens zijn fans.

In 2015 beukte Verhoeven tijdens zijn MMA-debuut de Roemeen Viktor Bogutzki van links naar rechts door de MMA-kooi. Echter streefde Verhoeven geen directe MMA-carrière na, maar verfijnde zijn kunnen in het kickboksen.

Rico Verhoeven is een veelzijdige vechter

Kijkende naar de beelden van Verhoeven in de MMA-wedstrijd maakt dit zijn fans in ieder geval enthousiast. "Rico is gewoon goed, die man sloopt alles en iedereen zelfs in het MMA", reageert een fan. "Deze beelden heb ik niet eerder gezien, maar allemachtig Rico moet echt gaan MMA-vechten, schrijft een andere fan.

Wat de wedstrijd tegen Osaro betreft kijkt de kickbokswereld gespannen uit naar wat deze gaat brengen. Wat Verhoeven betreft, winnen of verliezen, de toekomst ziet er rooskleurig uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws