Jonathan Haggerty ontkurkt genadeloze Headkick en pakt tweede ONE wereldtitel | video Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jonathan Haggerty ontkurkt genadeloze Headkick en pakt tweede ONE wereldtitel | video

Jonathan Haggerty ontkurkt genadeloze Headkick en pakt tweede ONE wereldtitel | video

Jonathan Haggerty veroverde zijn tweede ONE World-titel eerder vandaag met een genadeloze knock-out op Fabricio Andrade. Het gevecht was het hoogtepunten van ONE Fight Night 16.

Jonathan Haggerty ging meteen aan de slag, waarbij hij zijn indrukwekkende snelheid en combinaties liet zien. Toch was Andrade vastberaden om vooruit te blijven gaan en druk uit te oefenen op zijn tegenstander, maar 'The General' bleef hem raken met een overvloed aan stoten waar 'Wonder Boy' geen antwoord op had.

Haggerty toont indrukwekkende snelheid en combinaties

Rond het midden van de tweede ronde ontkurkte Haggerty een head kick die doel raakte en Andrade op wiebelige benen zette. Bloed ruikende, rukte 'The General' op en lanceerde een reeks slagen waardoor 'Wonder Boy' voor zijn leven rende. Uiteindelijk was het offensief te veel voor Andrade om te doorstaan en uiteindelijk belandde hij op de grond.

Andrade probeerde te reageren op de acht-tel van de scheidsrechter, maar slaagde er niet in om op tijd te herstellen, waardoor de wedstrijd met iets meer dan een minuut te gaan in de ronde werd gestopt.

Officieel Resultaat: Jonathan Haggerty verslaat Fabricio Andrade via KO (head kick en opvolgende stoten) op 1:57 van de tweede ronde om de ONE bantamgewicht kickboks wereldtitel te veroveren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws