Grote financiële klapper voor Hasbulla! Stinkend rijk door UFC deal Nieuws
Nieuws

Grote financiële klapper voor Hasbulla! Stinkend rijk door UFC deal

Grote financiële klapper voor Hasbulla! Stinkend rijk door UFC deal

Dana White UFC-president, heeft onthuld dat de zakelijke deals met Hasbulla een groot succes zijn gebleken. Hasbulla heeft niet alleen een goede relatie met White, maar heeft ook aanzienlijke inkomsten gegenereerd via samenwerkingen met de UFC en Nelk Boys.

Hasbulla en White onderhouden een solide relatie. De baas van de UFC verraste Hasbulla met een kamer vol puppies voor zijn verjaardag. White kon niet anders dan opmerken dat er "hondenpoep" over de vloer lag. De social media-ster heeft ook getekend voor een merchandise-deal en een UFC-videogamedeal.

Hasbulla Verdient Flinke Bedragen Met UFC en Nelk Boys, Aldus Dana White Dana White was onlangs te gast in een aflevering van "Hot Boxin’ With Mike Tyson". Tijdens de show onthulde White dat Hasbulla zeven cijfers heeft verdiend met zijn deals met de UFC en Nelk Boys.

Hasbulla Scoort Groot met UFC en Nelk Boys, Ruim $1 Miljoen Binnengehaald

"Hasbulla heeft het heel goed gedaan," zei White. "Ik bedoel, we hebben een deal met hem gesloten voor de videogame-deal. We hebben een deal met hem gesloten voor T-shirts waarbij hij veel geld heeft verdiend. De jongen heeft het gemaakt. Hij heeft gemakkelijk meer dan een miljoen dollar verdiend met ons en de Nelk Boys, hij heeft gemakkelijk meer dan een miljoen dollar verdiend. Hij doet het geweldig."

White heeft ook een goede band met de Nelk Boys. Kyle Forgeard, medeoprichter van de groep, kreeg $250.000 van de UFC-president. Vervolgens besprak White de hulp die de Nelk Boys Hasbulla boden tijdens zijn verblijf in de Verenigde Staten.

Hasbulla blijkt geld machine voor de UFC

"Ze hebben echt goed voor hem gezorgd," zei White. "Toen hij hierheen kwam, namen ze hem mee op tournee en deden ze veel goede dingen voor hem."

Mike Tyson merkte op dat Hasbulla waarschijnlijk bereid zou zijn om deel te nemen aan daadwerkelijke gereguleerde gevechten. Dana White vertelde "Iron" Mike dat hij denkt dat dit zou gebeuren als Hasbulla het wil.

"Hoe grappig is Hasbulla? Is hij niet een heel goede jongen? Luister, Hasbulla is een gemene kleine f*cker," zei White. "Hij zou het doen, hij zou het zeker doen."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws