🎥 Jake Paul in elkaar geslagen door kooivechter! 'Maakte geen schijn van kans' Nieuws
Nieuws

🎥 Jake Paul in elkaar geslagen door kooivechter! 'Maakte geen schijn van kans'

🎥 Jake Paul in elkaar geslagen door kooivechter! 'Maakte geen schijn van kans'

Jake Paul bereid om de MMA-kooi te betreden na indruk te hebben gemaakt op de vechtsportgemeenschap met zijn bokswedstrijden. Een oude video van hem zou hem echter aan het denken kunnen zetten.

Na een overweldigende overwinning op Nate Diaz in de bokswedstrijd van afgelopen zaterdag, staat Jake Paul klaar om de MMA-kooi te verkennen. Tot nu toe heeft Paul alleen gepensioneerde UFC-vechters verslagen in zijn bokscarrière en leed hij zijn enige nederlaag tegen een ervaren bokser, Tommy Fury. Na de overwinning op Diaz is Paul klaar om zijn critici te antwoorden door over te stappen naar MMA.

Jake Paul klaar om de MMA-circuit binnen te gaan

Sinds hij de boksring betrad, heeft Jake Paul overwinningen behaald op enkele van de grootste namen in de vechtsport. Ben Askren, Tyron Woodley en zelfs de mogelijk grootste MMA-vechter aller tijden, Anderson Silva, slaagden er niet in Jake Paul te verslaan. Hoewel deze individuen meesters waren in Mixed Martial Arts, bewees Paul in de boksring te sterk voor hen te zijn. Nate Diaz is nu ook aan de aanzienlijke lijst toegevoegd, en het lijkt erop dat deze alleen maar groter zal worden.

Hoewel Paul indruk heeft gemaakt in de boksring, hebben zijn critici zich vaak afgevraagd of de deels YouTuber even effectief zou zijn tegen de mannen die hij in hun eigen spel heeft verslagen. Dit is een vraag die Paul onlangs heeft beantwoord en hij verklaarde dat de twijfelaars zullen blijven twijfelen en zelfs als hij wint in de MMA-kooi, zullen ze de legitimiteit van de wedstrijd blijven betwisten. Echter, na zijn overwinning op Nate Diaz, liet hij weten dat hij open staat om het MMA-circuit binnen te gaan.

Oude video van Jake Paul die zwoegt in de Octagon duikt op

Zijn verklaring werd opgemerkt door internetgebruikers en dus is er een video uit zijn verleden opgedoken. Een video maakt momenteel de ronde op internet waarin te zien is hoe Paul moeite heeft om zijn sparringpartner onder controle te houden in de aangepaste Octagon. Hier is de video te bekijken.

Het lijkt erop dat de clip oud is en gedurende de tijd zou men kunnen beweren dat Paul's vechtvaardigheden slechts één richting zijn opgegaan. Zo zou een wedstrijd in de MMA in de toekomst werkelijkheid kunnen worden, en wie weet kan Paul iedereen verrassen.

Mike Perry wil Jake Paul doden in een straat gevecht

Deze week op 24 maart 2024 werd bekend dat Mike Perry een ex UFC vechter en Bare Knuckle bokser Jake Paul wil doden in een straat gevecht. Perry is van mening dat Jak Paul afgestreft moet worden. Tegen TMZ zei hij dan ook: "Het wordt tijd dat Jake Paul leert wat echt vechten is, zelfs tot op de dood."

jake paul

Dat Perry geen geintjes maakt en Jake Paul maar beter twee keer kan nadenken voordat hij ingaat op de uitnodiging van Mike Perry is wel duidelijk. Overigens is het niet alleen Mike Perry die loert op Jake Paul. Ook bokslegende Flory Mayweather heeft Jake Paul gedreigd dood te slaan. Dit nadat deze een paar jaar geleden zijn pet stal tijdens een persmoment. Mayweather is dit nog niet vergeten.

12 claps
11 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws