Jake Paul onthult nogal pijnlijke informatie over Nate Diaz Nieuws
Nieuws

Jake Paul onthult nogal pijnlijke informatie over Nate Diaz

Jake Paul onthult nogal pijnlijke informatie over Nate Diaz

Jake Paul beweert dat stoten van Nate Diaz helemaal geen pijn deden: "Ik had daar kunnen staan met mijn kin vooruit"zegt de YouTube ster.

Jake Paul heeft geclaimd dat de stoten van Nate Diaz helemaal geen pijn deden tijdens hun boksgevecht afgelopen weekend. Nate Diaz Jake Paul Het is veilig om te zeggen dat Jake Paul behoorlijk tevreden is over zichzelf. Op zaterdagavond versloeg hij Nate Diaz in een vrij eenzijdige beslissing, wat diende als het professionele boksdebuut van Diaz. Het was niet altijd fraai, maar 'The Problem Child' slaagde er toch in om de klus te klaren.

Nu vragen velen zich af of Paul al dan niet gevolg zal geven aan zijn verzoek om een MMA-gevecht te hebben tegen de koning van de UFC. Voorafgaand aan dat gevecht heeft Paul echter plezier in de media terwijl hij zijn verslagen tegenstander blijft bespotten.

Paul respectloos tegenover Diaz

"Die gast is de weg kwijt, hij is de weg kwijt," zei Paul over Conor McGregor op IMPAULSIVE. "Ik denk niet dat hij een goede vechter is. Nadat ik heb gezien wat Nate Diaz met hem deed, hem pijn deed. Hoe heeft Nate Diaz iemand pijn gedaan met zijn stoten in zijn hele carrière? Die gasten neerhalen, Conor raken en Conor wiebelt naar de kooi. Ik had daar kunnen staan met mijn kin vooruit en Nate Diaz me zo hard laten slaan als hij wilde en het deed helemaal geen pijn."

"De zwaardere handschoenen zijn eigenlijk gevaarlijker," ging hij verder. "Want zou je liever geraakt worden door een 10-pond voorhamer of een 5-pond voorhamer? Ook een groter oppervlak, het trauma wordt overgedragen naar een groter oppervlak, wat meer impact creëert op je hoofd."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws