🎥 UFC-mascotte Hasbulla gearresteerd in Rusland en aangeklaagd! 'Chaos' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-mascotte Hasbulla gearresteerd in Rusland en aangeklaagd! 'Chaos'

🎥 UFC-mascotte Hasbulla gearresteerd in Rusland en aangeklaagd! 'Chaos'

Hasbulla de mini mascotte van de UFC is naar verluidt gearresteerd in Dagestan wegens het overtreden van verkeersregels en veroorzaken van chaos op de weg.

Volgens Red Corner MMA zijn Hasbulla en enkele van zijn vrienden in het Russische Dagestan gearresteerd wegens het overtreden van verkeersregels. Interne Zaken van Dagestan zegt dat Hasbulla en anderen de straat opreden en andere chauffeurs hinderden en chaos veroorzaakten.

Iedereen uit het gevolg van Hasbulla inclusief de mini Khabib zelf werden in hechtenis genomen en beschuldigd van diverse overtredingen, terwijl Hasbulla en zijn entourage beweren dat ze de bruiloft van hun vriend vierden. De video is gemaakt van Hasbulla toont de capriolen van zijn entourage die ertoe leidden dat ze werden gearresteerd en aangeklaagd.

Hasbulla opgepakt door de politie in Rusland

Vanaf nu is het onzeker of Hasbulla en zijn entourage enige tijd in de gevangenis zullen doorbrengen of wat de straf is voor de aanklacht. Maar voorlopig zijn ze allemaal aangeklaagd en zal waarschijnlijk in de nabije toekomst een rechtbankdatum worden vastgesteld.

Ondertussen tekende Hasbulla vorig jaar bij de UFC en beweerde dat de deal was dat hij zou vechten in de Octagon. Toch is hij niet geboekt om te vechten en is hij gewoon aanwezig geweest bij verschillende UFC-evenementen. Het blijft onzeker of de recente arrestatie van de inwoner van Dagestani invloed zal hebben op zijn deal met de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws