Ex UFC-vechter Nick Diaz maakt filmdebuut naast Jean-Claude Van Damme Nieuws
Nieuws

Ex UFC-vechter Nick Diaz maakt filmdebuut naast Jean-Claude Van Damme

Ex UFC-vechter Nick Diaz maakt filmdebuut naast Jean-Claude Van Damme

Nick Diaz de 39-jarige voormalig UFC-vechter, zal zijn acteerdebuut maken naast Jean-Claude Van Damme in de film ‘Darkness of Man’.

De film speelt Darkness of Man zich af in Los Angeles, waar Van Damme Russel Hatch zal spelen, een Interpol-agent die de rol van vaderfiguur op zich neemt voor Jayden, de zoon van een informant die is omgekomen bij een mislukte routine-inval. Jaren later moet Hatch Jayden en zijn oom beschermen tegen een groep meedogenloze bendes in een totale bendeoorlog.

Diaz en Van Damme hebben wel een stukje geschiedenis samen, ze hebben in het verleden samen getraind. Van Damme zelf is sinds zijn twaalfde bezig met vechtsporten en verdiende een plek in het Belgische karateteam. Van Damme, 62, stopte in 1982 met kickboksen na een record van 18-1.

Nick Diaz in stoere vechtscènes 

Matt Staudt, mede-oprichter van ‘Game Up Nutrition’ naast Nick en Nate Diaz, ging naar ‘Instagram’ met het nieuws: “Maak je klaar voor een nieuw, spannend en duister misdaadverhaal dat zich afspeelt in LA met in de hoofdrol Nick Diaz", schrijft Staudt.

"Nick heeft ook een stoere vechtscène in de film Toen hij het gevecht moest repeteren, nam hij het over en had natuurlijk betere ideeën dan de stuntcoördinator van de film, wat uiteindelijk werd gefilmd en er geweldig uitzag." De post had ook een foto van Diaz op de filmset. De releasedatum van de film is nog niet bekend.

Ga jij naar de film met Nick Diaz en Jean-Claude Van Damme ‘Darkness of Man’? Deel je mening onderaan het artikel in de commentaar sectie!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws