Sukkels! Jake Paul en vader ontmaskert door Nate Diaz (video) Nieuws
Nieuws

Sukkels! Jake Paul en vader ontmaskert door Nate Diaz (video)

Sukkels! Jake Paul en vader ontmaskert door Nate Diaz (video)

Nate Diaz de voormalige top UFC vechter poste een video waarin de vader van Jake Paul hem niet gemeende complimenten maakte.

Bekend om zijn authentieke persoonlijkheid is Nate Diaz trots op zijn vermogen om te onderscheiden wanneer iemand niet echt is. Dat was het geval toen Diaz het bewijs leverde dat de vader van Jake Paul hem confronteerde.

"Kerel, ik bewonder je. Ik hou van de manier waarop je vecht… en hopelijk ga je tegen Jake vechten. Ik wilde je alleen maar zeggen dat we naar je kijken en van je vechtstijl houden", aldus de vader van Jake.

Je bent een topvechter, maar niet heus

"De appel valt niet ver van de boom. De shithead familie", schreef Diaz bij zijn video waarin de vader van Paul flink loopt te slijmen en complimenten weggeeft. Eerder in een Podcast beweerde de vader van Paul dat Diaz niet zou kunnen vechten. En zijn zoon gehakt zou maken van de UFC ster.

Voormalig UFC-ster Diaz wordt al geruime tijd in verband gebracht met YouTuber-bokser Jake Paul, waarbij 'The Problem Child' de wens uitsprak om het op te nemen tegen Diaz. Paul tekende onlangs een multi-fight MMA-deal met de PFL (Professional Fighters League) en bood aan om zowel in MMA als in de boksring tegen Diaz te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws