Bekende MMA-vechter pakt straatrover zwaar aan | video Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter pakt straatrover zwaar aan | video

Bekende MMA-vechter pakt straatrover zwaar aan | video

Felipe Colares, ex UFC vechter, slaagde erin om een aanvaller in Rio de Janeiro te stoppen en te immobiliseren. Colares hield de dief vast totdat de politie arriveerde.

Een straatrover werd vandaag stevig aangepakt door Corales een bekende MMA-vechter. "Vanmiddag, na terugkomst van de training, stuitte wij op een roof op het strand van Recreio dos Bandeirantes waar een meisje was beroofd", zegt Corales.

Corales stapte uit de auto en ging naar het meisje om te achterhalen wat er was gebeurt. Corales vertelde verder wat er gebeurde. "Het was eigenlijk een overval. Ik en mijn vrienden reden in de auto en zagen de jongen. Aangezien hij ongewapend was, stapten we in en slaagden we erin om de dader te immobiliseren met jiu-jitsu technieken."

Een overvaller minder op straat

Het is gelukt om de crimineel te vangen, de mobiele telefoon van het slachtoffer terug te vinden. Vandaag hebben we een overvaller minder op straat. Het was geweldig om samen te werken met de Politie terwijl ze dagelijks vechten tegen deze dieven", sluit Coralas af.

18 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws