Gevaarlijke vechter op contract gezet door MMA-organisatie KSW MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gevaarlijke vechter op contract gezet door MMA-organisatie KSW

Gevaarlijke vechter op contract gezet door MMA-organisatie KSW

Ramzan Jembiev heeft afgelopen week getekend bij Europa's grootste MMA-organisatie, KSW. De kans om de video van een spectaculaire knock-out naar buiten te brengen!

De Fransman Jembiev is een geduchte vechter die recentelijk een contract tekenden bij het Poolse KSW. Met Jembiev haalt de organisatie een knokker binnen die berucht is om zijn verrassende KO power.

Topknokker en gevaarlijk in de KSW MMA kooi

In een video van een zogenaamde 'Hoodfight' demonstreert de nu KSW vechter Jembiev en wat hij kan. Via een draaiende trap vanuit het Braziliaanse Capoeira overgenomen trapt hij zijn rivaal knock-out. De vechters bij KSW kunnen hun bost nat maken.

Vorig jaar kwam Jembiev een gehandicapte jongeman ter hulp die op straat werd aangevallen. Dit werd vast gelegd op video en laat zien dat het kwaad kersen eten is met de Fransman.

Wat vind je van de knock-out die Jembiev scoorde? Zal hij een gevaar opleveren bij KSW? Laat ons je mening weten in de comments beneden aan dit artikel, Vechtsport Info!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws