Conor McGregor in top 50 best betaalde atleten aller tijden! 'Op deze plek staat hij' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor in top 50 best betaalde atleten aller tijden! 'Op deze plek staat hij'

Conor McGregor in top 50 best betaalde atleten aller tijden! 'Op deze plek staat hij'

Conor McGregor was al jarenlang een van de bekendste MMA-sterren, maar de laatste tien jaar heeft hij echt de top bereikt en is hij de rijkste vechtsport atleet.

Volgens een nieuw onderzoek van Sportico heeft de Ierse UFC-ster McGregor tijdens zijn carrière $615 miljoen verdiend. Dat is goed voor een 33ste plaats in de lijst van de 50 best verdienende atleten aller tijden.

Michael Jordan staat bovenaan de lijst met $3.3 miljard, terwijl Floyd Mayweather op de 8e plaats staat met $1.41 miljard. De meeste van McGregors verdiende inkomsten zijn vermoedelijk afkomstig van twee bronnen, zijn gevecht met Mayweather in 2017 en zijn Proper Twelve Whiskey, die hij lanceerde na het gevecht tegen Mayweather.

Conor McGregor stinkend rijk door slim zakendoen

Ook heeft hij geld verdiend met het meest lucratieve UFC-evenement ooit, UFC 229, waar hij in 2018 verloor van Khabib Nurmagomedov. McGregor heeft al een tijdje niet meer gevochten, maar hij is nu coach in seizoen 31 van "The Ultimate Fighter" samen met Michael Chandler.

Bovendien is hij te zien in de aankomende remake van de film "Road House" met Jake Gyllenhaal. McGregor heeft een lange reis afgelegd van armoede tot een van de meest vermogende atleten aller tijden. Wat volgens hemzelf aantoont aan dat hard werken en vasthoudendheid loont.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws