Cédric Doumbé daagt Conor McGregor uit: 'Laat niets van je heel' Nieuws
Nieuws

Cédric Doumbé daagt Conor McGregor uit: 'Laat niets van je heel'

Cédric Doumbé daagt Conor McGregor uit: 'Laat niets van je heel'

Cédric Doumbé de voormalige Glory Kickboxing kampioen is nog steeds ongeslagen sinds zijn debuut in MMA en heeft geen gebrek aan ambitie. En daagt UFC-ster Conor McGregor uit.

Afgelopen zaterdagavond won Cédric Doumbé van Pawel Klimas op een technische knock-out in de tweede ronde, tijdens het main event van MMA GP in Parijs. Al werd de overwinning van The Best enigszins werd overschaduwd door de desillusie die Ciryl Gane ervoer tegen Jon Jones bij de UFC.

Op de vraag of hij bang is voor een vechter antwoordt Doumbé ontkennend. “De tegenstanders die ik zou willen zijn de top 5 of top 10 van de UFC. Van Usman Kamaru, van Colby Covington, van Masvidal, van Khamzat Chimaev, tot Conor McGregor, die ik gemakkelijk zal verslaan.

Cédric Doumbé daagt Conor McGregor uit

En voor McGregor had Doumbé een boodschap: "Luister Conor, ik weet dat je heel sterk bent en dat respecteer ik. Maar ik ben Cédric Doumbé, de beste vechter ter wereld. Ik daag je uit", aldus de ex-Glory Kampioen.

"Als je tegen een echte vechter wilt vechten, kun je mij ontmoeten. Ik geef je minstens twee rondes, maar niet één meer." Doumbé die vorig jaar een contract kreeg bij de UFC zag deze dezelfde dag vernietigd. Sinds die dag probeert hij zich opnieuw in de kijker te spelen van de Amerikaanse MMA-organsatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws