'Ik maak je af': Conor McGregor stuurt doodsbedreiging naar UFC-zwaargewicht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik maak je af': Conor McGregor stuurt doodsbedreiging naar UFC-zwaargewicht

'Ik maak je af': Conor McGregor stuurt doodsbedreiging naar UFC-zwaargewicht

Conor McGregor richt zijn pijlen op UFC-zwaargewicht Tom Aspinall nadat deze niet enthousiast reageerde over zijn terugkeer in 2023. En dreigt deze te vermoorden.

UFC-ster McGregor keert later dit jaar terug om het op te nemen tegen Michael Chandler, nadat de twee eerst als coaches in The Ultimate Fighter 31 tegenover elkaar staan. De Ier keert terug na een onderbreking van bijna twee jaar na een beenblessure welke bij opliep bij UFC 264.

McGregor is, ondanks zijn lange afwezigheid en tijdens zijn maandenlange herstel actief gebleven op sociale media. Deze keer besloot hij, in plaats van een voormalige vijand uit te kiezen om aan te vallen op Twitter, terug te slaan naar een zwaargewicht in de vorm van Aspinall.

Conor McGregor stuurt doodsbedreiging naar Tom Aspinall in wilde tirade

Het begon allemaal toen Aspinall in een recent interview aanstaande terugkeer van McGregor. hekelde;“Eerlijk gezegd ben ik er niet zo in geïnteresseerd. Ik zal er nog steeds naar kijken, maar ik ben een beetje over McGregor heen, 'zei Aspinall. “Voor mij zijn er veel meer spannende gevechten dan dat."

'Ik maak je af': Conor McGregor stuurt doodsbedreiging naar UFC-zwaargewicht

McGregor sloeg terug naar Aspinall en noemde hem een "mush head rat" in een sindsdien verwijderde tweet Aspinall leek in reactie hierop de spot te drijven met McGregor's schelden in een post op sociale media. “Stomme lul. Zeg maar sayonara tegen die GK deal-jongen', zei McGregor in een sindsdien verwijderde tweet. 'Je verhongeren en je vermoorden zal ik, ik zal je te grazen nemen verdomde respectloze lul. Spreek mijn naam nooit meer respectloos uit."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws