Haters los op UFC-ster Conor McGregor door Instagram foto! Lachen' Nieuws
Nieuws

Haters los op UFC-ster Conor McGregor door Instagram foto! Lachen'

Haters los op UFC-ster Conor McGregor door Instagram foto! Lachen'

Conor McGregor’s fans reageren heftig op zijn laatste foto op Instagram. Fans zijn verrast door de verandering in zijn lichaam en speculeren over mogelijke gebruik van prestatie verhogende middelen.

De 34-jarige Ierse vechter, die bekendstaat als 'The Notorious', laat op Instagram zien dat hij een enorme nek heeft ontwikkeld. In zijn bijschrift schrijft hij: "Ik lach zo hard dat mijn nek enorm is geworden." wat veel reacties opriep van fans die hem beschuldigden van dopinggebruik.

"Door het lachen, niks er van je zal anabolen bedoelen", reageert een hater op de post. Hoewel er veel speculaties zijn, is er nog geen bewijs dat McGregor gebruik maakt van verboden middelen. McGregor staat op het punt om terug te keren naar de octagon na het afronden van de opnames van het seizoen van The Ultimate Fighter.

Michael Chandler, de man tegenover McGregor als TUF coach, heeft aangegeven dat hij hoopt dat het gevecht in september plaatsvindt, maar dat McGregor eerst de USADA-regels moet volgen als hij in aanmerking wil komen voor de wedstrijd.

Volgens de richtlijnen van de anti-dopingorganisatie, moet een atleet zes maanden getest worden voordat hij mag vechten. Echter is McGregor naar het schijnt nog steeds niet in de anti doping pool opgenomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws