Snelrecht! Bekende MMA-vechter veroordeeld voor moord op eigen broer Nieuws
Nieuws

Snelrecht! Bekende MMA-vechter veroordeeld voor moord op eigen broer

Snelrecht! Bekende MMA-vechter veroordeeld voor moord op eigen broer

Elipitua Siregar, een bekende MMA-atleet en ONE Championship vechter is vandaag door de rechtbank tot 2 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor de moord op zijn eigen broer.

De bekende MMA-vechter en ONE FC vechter werd veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf door de rechtbank van Tarutung, Noord-Sumatra. Elipitua werd schuldig verklaard in de moordzaak op zijn eigen broer (gaat verder onder video).

"Tijdens het proces is beklaagde Elipitua Siregar wettig en overtuigend schuldig bevonden aan het plegen van de misdaad van vervolging die de dood tot gevolg had", zegt een woordvoerder van justitie tegen de pers.

MMA vechter Elipitua Siregar vermoorde eigen broer

Siregar werd afgelopen januari door de politie gearresteerd voor het doden van zijn broer, waarvan hijzelf beweerde dat het een ongeval was. De rechtbank liet er geen gras over groeien en kwam tot een snelle veroordeling.

De broer van Siregar werd in oktober vorig jaar aangetroffen in het ouderlijk huis van de vechter. Deze bleek met een balk dood te zijn geslagen. Siregar kwam later pas in beeld als verdachte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws