šŸŽ„ Kaboem-KO! MMA-vechter gebruikt gevaarlijke techniek om rivaal uit te schakelen MMA Nieuws
MMA Nieuws

šŸŽ„ Kaboem-KO! MMA-vechter gebruikt gevaarlijke techniek om rivaal uit te schakelen

šŸŽ„ Kaboem-KO! MMA-vechter gebruikt gevaarlijke techniek om rivaal uit te schakelen

Yuito Yanagawa smeet zijn opponent Kazuki Morii op wel heel brute wijze knock-out afgelopen weekend tijdens Pancrase 29th Neo Blood Tournament in Japan.

Met een worp ingezet nadat Yanagawa zijn rivaal Morii van de grond tilde was het einde daar. Morii kwam vervaarlijk op zijn nek terecht die ongetwijfeld flink moet hebben geleden onder de impact, want hij gelijk KO.

Pancrase is een mixed martial arts (MMA) organisatie uit Japan. Het werd opgericht in 1993 door professionele worstelaars en vechters, en het staat bekend om zijn unieke regelset die een combinatie van traditionele worsteltechnieken en moderne MMA-technieken toestaat.

Pancrase heeft door de jaren heen verschillende veranderingen ondergaan

Pancrase-evenementen hebben enkele van de grootste namen in MMA voortgebracht, waaronder de Nederlander Bas Rutten, Ken Shamrock, Frank Shamrock, Minoru Suzuki en Masakatsu Funaki. Het evenement wordt ook geroemd om zijn technische vaardigheden en toewijding aan sportiviteit en eerlijk spel.

Pancrase heeft door de jaren heen verschillende veranderingen ondergaan, maar blijft een van de meest populaire MMA-organisaties ter wereld. Tegenwoordig is het een belangrijke organisatie voor vechtsporten in Aziƫ en is het bekend om zijn focus op technische vaardigheden en respect voor de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws