Zware kritiek op MMA-debuut zoon Tsjetsjeense leider Kadyrov! 'Hij mocht niet verliezen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zware kritiek op MMA-debuut zoon Tsjetsjeense leider Kadyrov! 'Hij mocht niet verliezen'

Zware kritiek op MMA-debuut zoon Tsjetsjeense leider Kadyrov! 'Hij mocht niet verliezen'

Ali Kadyrov, zoon van de leider van de Republiek Tsjetsjenië, Ramzan Kadyrov, maakte vandaag zijn professionele mixed martial arts-debuut tijdens een ACA 150-evenement in Moskou, Rusland.

De zoon van de gesanctioneerde Tsjetsjeense leider, Ramzan Kadyrov, maakte zijn professionele mixed martial arts-debuut op een ACA 150-kaart in de CSKA Arena in de Russische hoofdstad op de lichtgewichtlimiet tegen mede debutant Akbarov.

Gelijk met de winst kwamen de reacties los op social media en spreken critici over 'vals spel.' Kadyrov behaalde een eenzijdige overwinning in de eerste ronde en dwong uiteindelijk de finish af met een vlaag van grondaanvallen in het openingsframe.

Wel of niet

Toch lijkt de jongeman wel een potje te kunnen knokken af te leiden aan de video van het gevecht. ,,Komaan, wat had je anders verwacht vals spel, als hij zou verliezen zouden er vast gevolgen zijn geweest", schrijft een reageerder. Een ander reageert door te zeggen dat de knaap best wat kan. ,,Doe je ogen open je ziet toch dat trainen met UFC vechter zoals Khamzat zijn vruchten afwerpt."

Ramzan Kadyrov, de leider van de Republiek Tsjetsjenië, is beschuldigd van het bestraffen van de zuivering van de LGBTQ+-gemeenschap in de regio. Ook het bestraffen van buitengerechtelijke moorden, ontvoeringen, martelingen en moorden. Kadyrov is ook een zeer goede vriend van de Russische president, Vladimir Poetin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws