Slaande ruzie na UFC-titelgevecht! Khamzat Chimaev uit zijn plaat (video) Nieuws
Nieuws

Slaande ruzie na UFC-titelgevecht! Khamzat Chimaev uit zijn plaat (video)

Slaande ruzie na UFC-titelgevecht! Khamzat Chimaev uit zijn plaat (video)

UFC-ster Khamzat Chimaev kreeg na afloop van UFC 280 flinke ruzie met leden van Team Makhachev. De Rus Makhachev had net de UFC titel binnengesleept in Abu Dhabi wat Chimaev klaarblijkelijk niet beviel.

De BJJ specialist Oliveira wilde de lichtgewicht titel van de UFC terugwinnen eerder vanavond maar faalde in zijn missie. Het UFC 280 gevecht resulteerde in waar feest voor Makhachev.

Onmiddellijk na de afsluiting van de headliner van vandaag, raakte Khamzat Chimaev in een fysieke ruzie met leden van Team Makhachev langs de buitenkant van de Octagon.

Gekkenhuis

Details over wat de ruzie veroorzaakte, blijven op dit moment schaars, maar het is duidelijk dat 'Borz' niet blij was met wat er gebeurde na de titel-winnende overwinning van Makhachev.

Khamzat Chimaev wordt momenteel in verband gebracht met een gevecht tegen Colby Covington, maar er is tot nu toe niets officieel gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws