MMA Nieuws

Zo gaat UFC-ster McGregor zijn TUF vechters trainen! 'Allemaal kampioenen'

Conor McGregor's zelfverzekerde aankomst op The Ultimate Fighter in 2015 inspireerde de deelnemende talenten uit zijn team. Dit jaar is hij weer coach en dit kunnen wij verwachten.

De UFC kondigde recentelijk aan dat McGregor tegenover Michael Chandler zal coachen voor TUF dit jaar. Daarna zullen de twee vechters het tegen elkaar opnemen in een gevecht op een nader te bepalen datum en locatie. De fans zijn benieuwd hoe McGregor zijn team zal coachen, beelden uit 2015 geven alvast een indicatie hoe het eruit zal kunnen zien.

Conor McGregor maakt zijn team kampioenen

Toen de vechters het Octagon voor hun openingsgevecht betraden, kregen ze een welkomstspeech van Conor McGregor. Hij beloofde het team dat hij hen zou leiden naar de finale en verzekerde hen dat hij niet zou falen. Hij zei ook dat hij zou zorgen dat de vechters zouden winnen en dat ze zouden genieten van de reis.

Hij vertelde het team dat als ze hun vermogen om te vechten koppelden aan hun vermogen om te leren, ze kampioenen zouden worden. Nadat de vechters klaar waren met hun training voor de tweede ronde van hun openingsgevecht, verraste McGregor hen met een spectaculaire knock-out van een van de begeleiders.

Faber won met zijn team de uitdaging tot groot ongenoegen van McGregor. Abner Lloveras versloeg Jason Gonzaléz na twee rondes via jury besluit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws