'Laat Andrew Tate met rust!' Roemeense UFC-vechtster op de bres voor ex-kickbokser Nieuws
Nieuws

'Laat Andrew Tate met rust!' Roemeense UFC-vechtster op de bres voor ex-kickbokser

'Laat Andrew Tate met rust!' Roemeense UFC-vechtster op de bres voor ex-kickbokser

Diana Belbita De Roemeense vechter, is van mening dat de controversiële sociale media-sensatie Andrew Tate en zijn broer Tristan, niet de schurken zijn die mensen denken dat ze zijn.

In een recent exclusief interview met Sportskeeda MMA beweerde de UFC vechter dat ze alleen maar goede dingen te zeggen heeft over de gebroeders Tate. Belbita kent de controversiële beroemdheden al lang via een gemeenschappelijke vriend.

Op 30 december vorig jaar werden Andrew Tate en Tristan Tate samen met twee Roemeense staatsburgers door de Roemeense politie in hechtenis genomen op grond van mensenhandel, verkrachting en georganiseerde misdaad. Sinds zijn arrestatie is Tate's trouwe schare fans druk bezig op sociale media om zijn vrijlating te eisen.

Ze moeten Andrew Tate met rust laten

Belbita voegde eraan toe dat de Tates altijd aardig tegen haar waren en dat mensen zich gewoon met hun eigen zaken moesten bemoeien en ze een tijdje met rust moeten laten. "Ik ken de gebroeders Tate al heel lang omdat we een gemeenschappelijke vriend hebben", zegt Belbita.

"Sebastian was mijn manager en ik vocht in zijn competitie en de Tate Brothers gaven zelfs commentaar op een van mijn gevechten... Ze waren altijd aardig tegen me ... ik heb niets slechts over hen te zeggen. " Diana Belbita verklaarde dat ze de Tates al heel lang kent en dat ze altijd aardig tegen haar zijn geweest. Ze benadrukte dat mensen zich liever met hun eigen zaken moeten bemoeien en de Tates een tijdje met rust moeten laten.

"Ik ken hen persoonlijk en ze zijn oké, ze zijn aardig... Mensen zouden geen oordeel vellen tot ze alle feiten kennen. Laat ze met rust... Als ze iets verkeerd hebben gedaan, zullen ze daarvoor boeten... Laat ze met rust, ze zijn niet zo slecht als mensen denken dat ze zijn."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws