Zal Cris Cyborg overstappen naar Bellator en hiermee de UFC overklassen? MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zal Cris Cyborg overstappen naar Bellator en hiermee de UFC overklassen?

Zal Cris Cyborg overstappen naar Bellator en hiermee de UFC overklassen?

Zal Cris Cyborg overstappen naar Bellator en hiermee de UFC overklassen?

Aan de kant gezet

Het is niet ondenkbaar dat Cyborg haar biezen zal pakken bij de UFC, sterker nog bij andere organisaties ligt een kans. Gedoodverfde tegenstander Cindy Dandois uit België heeft al lang haar pijlen gericht op Cyborg. Ooit kreeg Dandois de kans van de UFC maar werd rücksichtslos aan de kant gezet. Echter tekende de Belgische top vechter bij Bellator zeer recentelijk en zal zij haar eerste partij vechten voor de organisatie. Een match bij Bellator tussen Dandois en Cyborg zou een topper zijn.

Straf

Cyborg zag het lange wachten om een partij te krijgen als een straf, ook stopte zij dit niet onder stoelen of banken. Nu komt dan de partij tegen Nunes, ook geen gemakkelijke tante op z'n Hollands gezegd maar de odds liggen toch echt richting Cyborg. En dan.... als Cyborg wint zal zij dan weer eenzaam aan de top staan en een lange tijd zonder tegenstander moeten? Een ding is zeker lang wachten is iets wat Cyborg nooit meer zal doen, dan lonkt een overstap naar Bellator. Het UFC-contract van Cyborg loopt in maart 2019 af.

De Randamie

In commentaren op twitter was te lezen dat de Nederlandse MMA vechter Germaine de Randamie debet zou zijn aan de teloorgang van de UFC dames vedergewicht divisie. Dit werd gerelateerd aan het feit dat De Randamie weigerde te vechten tegen Cyborg. Maar is dit wel zo? Je zou toch denken dat bijna elk talent wat op vedergewicht knokt naar de UFC wil. Ook The Ultimate Fighter de talent pool van de UFC biedt geen uitkomst, sterker nog Dandois bijvoorbeeld zette haar beste beentje voor en werd weer gepasseerd in de laatst gehouden talent rondes.

Een teken aan de wand of zal Dana White een reddingsplan inzetten om zijn divisie sterk te houden en zijn vechters niet te verliezen? De tijd zal het uitwijzen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws