UFC-ster Ngannou betreurt kritiek Jones: 'We hadden aan dezelfde kant kunnen staan' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Ngannou betreurt kritiek Jones: 'We hadden aan dezelfde kant kunnen staan'

UFC-ster Ngannou betreurt kritiek Jones: 'We hadden aan dezelfde kant kunnen staan'

Francis Ngannou is niet geïnteresseerd in een woordenoorlog met Jon Jones. Voormalig kampioen Jones steunde aanvankelijk Ngannou in het verlaten van de UFC als free agent, maar veranderde vorige week van standpunt door te zeggen dat hij denkt dat de voormalige zwaargewicht kampioen "niet genoeg in zichzelf geloofde" om tegen hem te vechten.

Hierover uitte Ngannou zijn teleurstelling dat Jones de kant van de UFC lijkt te kiezen en niet die van hem. "Ik heb geen problemen met Jon Jones", zei Ngannou. "Ik denk dat we allemaal weten dat Jon Jones meerdere persoonlijkheden heeft. Soms is het zelfs moeilijk voor hem om erachter te komen wie hij werkelijk is."

Ngannou voegde eraan toe: "Lange tijd denk ik dat Jon Jones een beetje voor zichzelf opkwam. Je zag dat ik dacht: 'Oh, misschien is dit iets dat goed zou kunnen zijn.' Toen veranderde hij. ... We hadden aan dezelfde kant kunnen staan in plaats van tegen elkaar te vechten, en dat is precies wat het systeem wil."

Francis Ngannou is niet geïnteresseerd in een woordenoorlog met Jon Jones

Het grootste deel van de afgelopen drie jaar leefde Jones op gespannen voet met de UFC over zijn salaris. In 2021 zei hij dat $ 8-10 miljoen "veel te laag" was voor een zwaargewicht titelgevecht tegen Ngannou. Jones vroeg ook meerdere keren om zijn ontslag.

De voormalige licht-zwaargewicht kampioen lijkt nu echter weer op goede voet te staan met UFC vechtbaas Dana White. Aangezien hij op het programma staat om het op te nemen tegen Ciryl Gane voor de vacante zwaargewicht titel bij UFC 285 deze zaterdag. Hij tekende ook een nieuwe deal van acht gevechten met de organisatie

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws