🎥 'Vechtpartij in Amsterdam!' UFC-ster Paddy The Baddy sloeg erop los Nieuws
Nieuws

🎥 'Vechtpartij in Amsterdam!' UFC-ster Paddy The Baddy sloeg erop los

🎥 'Vechtpartij in Amsterdam!' UFC-ster Paddy The Baddy sloeg erop los

Paddy Pimblett is een van de meest veelbelovende vechters in de UFC. Echter kan hij buiten de MMA-kooi ook los gaan zoals tijdens een vechtpartij in ons eigen Amsterdam.

De luidruchtige Britse vechter kan zijn gevechten geweldig promoten, zelfs op kosten van reputaties van anderen. Bovendien ondersteunt hij de trash talk met goede prestaties binnen de octagon. Toch kan er een uitzondering worden gemaakt vanwege zijn laatste gevecht in de UFC. Volgens de laatste interview heeft 'The Baddy' ook een paar problemen buiten de UFC en octagon (lees verder onder video).

Ik kan het nooit vergeten

De uit Liverpool afkomstige vechter deelde een verhaal over een gek incident dat plaatsvond in Amsterdam waar hij bij betrokken was. "We gingen naar een feestje in Amsterdam maar dat escalleerde na een ruzie in een knokpartij zoals je nog nooit een gevecht hebt gezien", zegt Pimblett. Maar het begon allemaal over iets stoms. Een paar mensen lagen op de grond en werden weggedragen ..."

Verder voegde de uit Liverpool afkomstige vechter toe: "Ik kan het nooit vergeten, want ik kreeg zelf ook klappen en tien minuten later ging het weer los en man, je hebt nog nooit zoiets gezien. " Bovendien noemt de UFC-ster de vechtpartij ook als een om te onthouden. Pimblett beschreef de vechtpartij als de gekste ooit.

Paddy Pimblett kreeg klappen in de gekste vechtpartij ooit

Kreischer vroeg de UFC-vechter of hij erin geslaagd was om iemand te slaan tijdens de vechtpartij. Pimblett antwoordde dat hij meerdere mensen had geraakt. De 28-jarige sprak ook over het feest waar hij was. Maar hij voegde eraan toe dat hij het grootste deel van wat er was gebeurd niet meer kon herinneren.

'Baddy' ging verder: "Ik kon me er de volgende dag niet meer veel van herinneren, want we waren allemaal aan het feesten en we waren er allemaal mee bezig. Ik herinnerde me de volgende dag dat ik twee mensen had geraakt. Het was de gekste vechtpartij ooit. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws