🎥 Briljant! Boksicoon Tyson Fury pakt straatvervuilers keihard aan Nieuws
Nieuws

🎥 Briljant! Boksicoon Tyson Fury pakt straatvervuilers keihard aan

🎥 Briljant! Boksicoon Tyson Fury pakt straatvervuilers keihard aan

Tyson Fury de wereldkampioen boksen, heeft een geduchte klap uitgedeeld aan verbaasde zwerfvuil plegers in zijn woonplaats Morecambe tijdens de promotie van zijn FUROCITY Pepermunt Energy Gum.

De WBC zwaargewicht kampioen Fury haalde een ludieke grap uit om mensen te waarschuwen om geen gebruikt kauwgom op de grond te gooien tijdens een opname buiten het Arndale winkelcentrum. Een 'trash talking' vuilnisbak met het gezicht van Tyson verraste mensen in New Town Square, toen de stem van de kampioen zelf uit de bak klonk!

"Oi, raap dat op!" riep hij toen mensen troep op de grond gooide, waarna ze verbaasd omkeken om te zien waar het waarschuwing vandaan kwam. Fury zat verborgen in de nabijgelegen winkel, waar hij met een microfoon de zwerfvuil plegers toeriep dat ze Morecambe niet mogen vervuilen.

Tyson Fury jaagt vervuilers stuipen op het lijf met actie

Mensen stonden versteld toen de boomlange kampioen zelf uit de winkel kwam om hen aan te moedigen om zijn vuilnisbak te gebruiken en om zijn eigen gebruiksvriendelijke kauwgom en energiedrankjes uit te delen! Op een gegeven moment liet de 'Gypsy King' zelfs een man vijf keer opdrukken omdat hij de vuilnisbak niet gebruikte, waarna hij hem beloonde met een verpakking van zijn nieuwe Tyson Fury kauwgom!

Fury werd vergezeld door zijn vriend en mede Morecambe bokser 'The Westgate Warrior' Isaac Lowe. De Tyson trash talking vuilnisbakken worden geïnstalleerd in het hele Verenigd Koninkrijk in de hoop om kauwgomafval aan te pakken. Ze zijn ontworpen als een exact duplicaat van zijn gezicht, met een opname van de Morecambe-gebaseerde kampioen zelf die mensen waarschuwt om hun kauwgom in zijn hoofd te gooien in plaats van te zwerven.

De bakken galmen uit zinnen als "Doe geen dosser, gooi je kauwgom in de bak!", allemaal opgenomen door de kampioen zelf. De bakken werden uitgerold om de lancering van Fury's nieuwe FUROCITY Pepermunt Energy Gum te lanceren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws