UFC Vechtbaas steunt kampioen Jon Jones! 'Deze gasten kunnen niet aan hem tippen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Vechtbaas steunt kampioen Jon Jones! 'Deze gasten kunnen niet aan hem tippen'

UFC Vechtbaas steunt kampioen Jon Jones! 'Deze gasten kunnen niet aan hem tippen'

Jon Jones was ht gesprek van de dag toen hij de vacante titel UFC Zwaargewicht titel won met een eerste ronde overwinning op Ciryl Gane afgelopen weekend.

De president van UFC Dana White, , was onder de indruk van wat hij zag en bevestigde dat Jones op een totaal ander niveau staat dan Gane en voormalig kampioen Francis Ngannou. White is ervan overtuigd dat het resultaat hetzelfde zou zijn geweest als Jones in plaats daarvan tegen Ngannou had gevochten.

"Ciryl Gane is een monster, in uitstekende fysieke vorm en al het andere," zei White. "Jon Jones ging daar naar binnen en behandelde hem gewoon alsof hij een klein kind was."

Jon Jones is beter dan Cyril Gane en Francis Ngannou samen

"Je kunt ze niet eens vergelijken met deze man. Hij ging naar binnen en maakte het af ik kan nog steeds niet geloven wat ik zag. Hoe gemakkelijk en hoe snel en hoe eenvoudig hij eruit liet zien. Het is het verbaast me nog steeds. Dus het is moeilijk om zelfs maar over hem en andere zwaargewichten te praten", aldus White.

Jones heeft nu de titel in twee gewichtsklassen veroverd en is de achtste vechter in de geschiedenis van UFC die dat heeft gedaan. Hij heeft bewezen dat hij de beste vechter in de divisie is en het zal nog interessant worden om te zien of Ngannou ooit terugkeert naar de UFC om het tegen Jones op te nemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws