🎥 Jon Jones maakt snel werk van Cyril Gane en kroont zich tot UFC zwaargewicht kampioen MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Jon Jones maakt snel werk van Cyril Gane en kroont zich tot UFC zwaargewicht kampioen

🎥 Jon Jones maakt snel werk van Cyril Gane en kroont zich tot UFC zwaargewicht kampioen

Jon Jones kon zonder douchen naar huis nadat hij in recordtijd Cyril Gane versloeg vandaag en zich de UFC zwaargewicht kampioen kroonde in de T-Mobile Arena, Las Vegas.

Vandaag was de langverwachte terugkeer van voormalig UFC lichtgewicht kampioen Jon Jones naar de MMA-kooi, terwijl hij de Fransman Cyril Gane tegemoet trad voor de zwaargewicht titel van de organisatie. Deze kwam vrij met het vertrek van Francis Ngannou.

Jon Jones snel klaar mert Cyril Gane

Het publiek in de T-Mobile Arena ging uit haar dak toen Jones zijn weg maakte naar de UFC Octagon waar hij hij zijn fans nog even opzweepte. Er was even een flinke discussie aan de kooi waar Jones de tape om zijn eerder geblesseerde teen en voet moest verwijderen, onzin volgens de commentatoren.

De eerste ronde begon met een trap in het kruis van Jones die ven kort een pijnlijk gezicht trok. Jones die het gevecht naar de grond wilde brengen deed een takedown en nam Gane in een guillotine en zette druk. Dit was gelijk het einde van de ronde en de wedstrijd want Gane moest aftikken. Met de winst op Gane kroont Jones zicht tot de nieuwe UFC zwaargewicht kampioen.

100 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws