'Sniper!' Yousri Belgaroui pakt knock-out winst in LFL MMA debuut MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Sniper!' Yousri Belgaroui pakt knock-out winst in LFL MMA debuut

'Sniper!' Yousri Belgaroui pakt knock-out winst in LFL MMA debuut

Yousri Belgaroui ex Glory kickbokser, imponeerde door in zijn Levels Fight League debuut Bogdan Kotlovyanov met een sniper stoot knock-out te slaan.

De voormalige Glory Kickbokser Belgaroui maakte een overstap naar MMA en vocht 5 keer onder de vlag van UAE Warriors. Vandaag maakte de Tunesich-NEderlandse topvechter zijn debuut bij LFL MMA. Belgaroui stond gepland te vechten tegen Piotr Drozdowski, echter ging dit niet door waardoor Kotlovyanov als vervanger aantrad.

Kotlovyanov had echter geen schijn van kans tegen de langere Belgaroui die met een snelle sniper stoot recht op de borst van zijn rivaal een einde maakte aan de wedstrijd vroeg in ronde 1. Levels Fight League is een Nederlandse MMA-organisatie die bekende vechters weet te strikken voor haar wedstrijden.

DE ambitie van LFL is om het MMA in ons land groot te maken maar ook internationaal door te breken. LFL 7 vond plaats in het Transformatorhuis in Amsterdam.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws