Yousri Belgaroui maakt LFL MMA debuut op 5 februari MMA Nieuws
MMA Nieuws

Yousri Belgaroui maakt LFL MMA debuut op 5 februari

Yousri Belgaroui maakt LFL MMA debuut op 5 februari

Yousri Belgaroui zal zijn debuut bij LFL MMA maken op 5 februari tegen Piotr Drozdowski. De voormalige Glory Kickbokser werkte recentelijk als commentator voor de snel groeiende MMA-organisatie.

LFL MMA melde onze redactie exclusief dat Yousri Belgaroui zijn debuut zal maken bij de organisatie in het Transformatorhuis, Amsterdam. De Tunesisch-Nederlandse topvechter vocht voorheen bij Glory Kickboxing en heeft een 3-2 record in het MMA opgebouwd door zijn gevechten bij UAE Warriors.

LFL MMA debuut

In juli vorig jaar vocht Belgaroui zijn laatste wedstrijd tijdens UAE Warriors 31 in Abu Dhabi. Nu zal hij het opnemen tegen de Pool Drozdowski die een Pro MMA Record heeft van 4-6-0 en die onder andere bij Babilon MMA in de kooi stond. Het gevecht tussen Belgaroui en Drozdowski zal plaatsvinden op catchweight.

Op hetzelfde event zullen nog een aantal gevechten te zien zijn. Zo zal het co-main event verzoergt worden door Rostem Akman vs. Victor Kuku. Het gevecht tussen Jason Wilnis en Joey Berkenbosch is uitgesteld vanwege een blessure, maar zal op een later tijdstip alsnog plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws