Conor McGregor tegen Michael Chandler gewichtklasse bekend gemaakt MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor tegen Michael Chandler gewichtklasse bekend gemaakt

Conor McGregor tegen Michael Chandler gewichtklasse bekend gemaakt

Conor McGregor en Michael Chandler zullen dit jaar met elkaar het gevecht aangaan en wel op weltergewicht zo werd gisteren bekend gemaakt.

Op sociale media kondigde UFC-president Dana White afgelopen zaterdag aan dat McGregor en Chandler als coaches zullen dienen in seizoen 31 van "The Ultimate Fighter". De twee zullen ook later dit jaar met elkaar vechten op een datum die nog zal worden aangekondigd.

Wanneer McGregor terug in de Octagon stapt, zal het niet zo'n lichtgewicht zijn. De Ierse ster en Chandler zullen de strijd aangaan op weltergewicht. Het nieuws komt misschien niet als een schok voor fans die op de hoogte zijn gebleven van wat McGregor heeft gedaan. De voormalige UFC kampioen heeft zichzelf tot een ware spierbonk getraind, waardoor op een licht gewicht vechten moeilijk zal worden.

Conor McGregor en Michael Chandler gevecht op weltergewicht

Na de aankondiging van zijn gevecht met McGregor, plaatste Chandler een videoclip waarin hij zijn opwinding uitsprak over zijn strijd tegen McGregor, zowel als coach als als vechter. "Bam! Het is eindelijk aangekondigd,",zei Chandler. “De kat is uit de zak. Team Chandler vs. Team McGregor coacht The Ultimate Fighter. Ik ga hier binnenkort naar Vegas om te filmen in dezelfde buurt, dezelfde stad, als mijn toekomstige tegenstander later dit jaar, Conor McGregor."

"Mijn team versus zijn team, de competitie begint nu, deze jonge mannen of vrouwen inluidend. Mijn wijsheid aan hen doorgeven en elk gevecht is belangrijk, want ik ga allereerst deze wedstrijd winnen en we gaan de dromen waarmaken van een van deze jonge atleten om getekend te worden door de UFC en een UFC-contract te krijgen. Kan niet wachten! Volg het allemaal op ESPN deze zomer. God zegene je!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws