Nederlands gevaarlijkste vechter in actie op 25 februari! MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nederlands gevaarlijkste vechter in actie op 25 februari!

Nederlands gevaarlijkste vechter in actie op 25 februari!

Brian Hooi zal op 25 februari tijdens KSW 79 aantreden tegen Artur Szczepaniak. Hooi is een van de gevaarlijkste vechters uit ons land.

Hij staat te boek als een van de meest veelzijdigste vechters, Brian Hooi. Hij vocht vocht bij grote organisaties zoals Bellator MMA, UAE Warriros en Brave FC, en staat nu onder contract bij KSW de snelst groeiende MMA-organisatie van Europa.

KSW maakt haar debuut 25 februari buiten Polen (waar de organisatie vandaan komt) in Tsjechië. KSW wil daar indruk maken en heeft haar beste vechters van stal gehaald waaronder Hooi die ook deelneemt aan zogenaamde niet gereguleerde gevechten bij KOTS.

Brian Hooi is een gevaarlijke vechter

Op het event in Tsjechië staat Hooi tegenover Szczepaniak een eveneens beruchte knokker. Naast Hooi en Szczepaniak zijn er voor de Nederlandse fans nog een paar bekende namen die op het programma staan. Zoals de voormalige Glory Kickbokser Arek Wrzosek. Deze werd door Glory op straat gezet na rellen met hooligans die zijn wedstrijd met Badr Hari verstoorden.

KSW 79 vindt plaats op 25 februari vanuit de Home Credit Arena in Liberec, Tsjechië. Het evenement kan in ons land bekeken worden op Viaplay.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws