Topkickbokser biedt excuses nadat ze is opgepakt door de politie! 'Het spijt me' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser biedt excuses nadat ze is opgepakt door de politie! 'Het spijt me'

Topkickbokser biedt excuses nadat ze is opgepakt door de politie! 'Het spijt me'

Panchan Rina die meerdere titels heeft gewonnen bij de Japanse kickboks organisaties Knock Out en Rebel werd recentelijk opgepakt voor fraude.

De kickbokskampioene heeft 110.000 volgers op Instagram, maar het lijkt erop dat de populaire en fotogenieke vechter moeite heeft om rond te komen. Afgelopen december werd ze gearresteerd wegens fraude. Panchan, wiens echte naam Rina Okamoto is, werd beschuldigd van het vervalsen van de handtekeningen van topvechters Tenshin Nasukaw en Takeru op een poster. En had deze voor €800 aan een fan verkocht.

Op het moment van haar arrestatie was Rina herstellende van een knieoperatie. Ze scheurde haar voorste kruisband en die moest volledig worden gereconstrueerd. Rina schreef geschiedenis bij Rizin 30 in 2021 toen ze de eerste vrouwelijke vechter werd die ooit een kickbokswedstrijd won op een van de events. Ze heeft geen enkel verlies op haar palmares, maar buiten de ring lijkt de 28-jarige te worstelen met financiële problemen.

Slachtoffer geworden van oplichting

In een video zegt Rina dat ze het slachtoffer is geworden van oplichting. Volgens de kickbokser verloor ze €110.000. Het lijkt erop dat ze haar toevlucht nam tot de verkoop van de vervalste posters om een deel van haar verliezen terug te verdienen. Ze beweert ook dat ze de volgende dag de persoon heeft ontmoet die de posters heeft gekocht en haar excuses heeft aangeboden.

Rinaheeft slechts één nacht in hechtenis doorgebracht en het is niet duidelijk waarvoor ze is aangeklaagd. Ook beloofde de kickbokser binnenkort een statement over haar toekomst af te geven. Het is mogelijk dat Panchan Rina op het punt staat haar comeback te maken, aangezien het bijna een jaar geleden is sinds haar laatste gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws