🎥 Dana White onthult coaches voor TUF 32: Grasso vs Shevchenko MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Dana White onthult coaches voor TUF 32: Grasso vs Shevchenko

🎥 Dana White onthult coaches voor TUF 32: Grasso vs Shevchenko

Dana White, de CEO van UFC, heeft bekendgemaakt dat Alexa Grasso en Valentina Shevchenko de tegenovergestelde coaches zullen zijn in de 32e seizoen van The Ultimate Fighter (TUF). Deze aankondiging komt op een moment waarop fans reikhalzend uitkijken naar een trilogiegevecht tussen de twee vechters, een tijdlijn hiervoor moet nog worden bepaald door de promotie.

Rivaliteit die voortduurt

Grasso en Shevchenko hebben al twee keer eerder tegenover elkaar gestaan in de octagon. Hun eerste ontmoeting vond plaats in maart 2023 tijdens UFC 285, waar de 30-jarige Grasso een overwinning behaalde door middel van een submission. Slechts zes maanden later stonden ze opnieuw tegenover elkaar tijdens het inaugurele Noche-evenement van de UFC, wat resulteerde in een gelijkspel. Deze gevechten hebben de basis gelegd voor een intense rivaliteit die nu voortgezet zal worden in de trainingsring van TUF 32.

Internationale vrouwendag aankondiging

Op Internationale Vrouwendag nam Dana White de gelegenheid te baat om deze speciale aankondiging te doen via een video op 'X'. In de video deelde White het enthousiaste nieuws: "We hebben zojuist de coaches bevestigd voor seizoen 32 van The Ultimate Fighter. Het zullen UFC-vrouwen vlieggewicht kampioen Alexa Grasso en voormalig kampioen Valentina Shevchenko zijn." Deze onthulling onderstreept niet alleen de relevantie van beide atleten in de MMA-wereld maar viert ook hun bijdragen aan de sport op een dag die de prestaties van vrouwen wereldwijd erkent.

Seizoen om naar uit te kijken

Met Grasso als de eerste Mexicaanse UFC-vrouwenkampioen na haar overwinning op Shevchenko en de laatste strijd die eindigde in een gelijkspel, belooft TUF 32 een spannend seizoen te worden. Voordat hun laatste twee gevechten plaatsvonden, had Valentina de gordel zeven keer met succes verdedigd, wat de anticipatie voor dit seizoen alleen maar verhoogt. Het seizoen zal op 4 juni in première gaan op ESPN, ESPN Deportes en ESPN+, waarmee een nieuw hoofdstuk wordt toegevoegd aan de legendarische geschiedenis van TUF.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws