πŸŽ₯ Ex Glory-ster Artem Vakhitov: 'gevecht met Alex Pereira bij de UFC nog dit jaar' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Ex Glory-ster Artem Vakhitov: 'gevecht met Alex Pereira bij de UFC nog dit jaar'

πŸŽ₯ Ex Glory-ster Artem Vakhitov: 'gevecht met Alex Pereira bij de UFC nog dit jaar'

Artem Vakhitov was de grote ster en kampioen bij Glory Kickboxing, de Rus werd genadeloos aan de kant gezet vanwege de oorlog van zijn thuisland met Rusland. Dit hield Vakhitov niet tegen om verder te excelleren in de vechtsport.

Dat Artem Vakhitov nog veel vuur in zich heeft liet de sympathieke Rus zien in zijn laatste gevechten. Zijn laatste gevecht tegen Valisher Khambaev tijdens Naiza FC 57 vorige maand zet de toon om de ambities verder te laten groeien.

Vechtsport Info zocht Vakhitov op in Rusland en daar vertelde de voormalige Glory kampioen die naar het MMA overstapte dat hij nog dit een gevecht tegen oud rivaal en UFC kampioen op zijn vizier heeft.

In de UFC verdien je makkelijk geld

"Dit moet dit jaar nog mogelijk zijn, ik ben klaar om Pereira in de UFC te treffen," zegt Vakhitov die al eerder tegen Braziliaan stond wat resulteerde in een verlies en winst partij. "Kijk het is makkelijk geld, Alex verdiend bij de UFC makkelijk zijn geld. Dat mot voor mij ook mogelijk zijn."

Vakthitov overweegt geen terugkeer naar Glory, dar is teveel voor gebeurt. Maar een toekomst in de UFC lijkt te gloren voor de topvechter en fan favoriet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws