Glory titelgevecht Donovan Wisse vs Michael Boapeah verplaatst naar Collision 6 Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory titelgevecht Donovan Wisse vs Michael Boapeah verplaatst naar Collision 6

Glory titelgevecht Donovan Wisse vs Michael Boapeah verplaatst naar Collision 6

Kampioen Donovan Wisse verdedigt zijn Glory middengewicht titel tegen rijzende ster Michael Boapeah bij Collision 6 op 4 november.

Kampioen Donovan Wisse zal zijn Glory Middengewicht titel verdedigen tegen de rijzende ster Michael Boapeah tijdens Collision 6 in het Gelredome, Arnhem, op 4 november.

Het gevecht tussen Donovan Wisse en Michael Boapeah werd eerder geannuleerd vanwege ziekte. Wisse moest zich terugtrekken omdat hij besmet was met Dengue.

Het nieuws van hun hernieuwde confrontatie werd vandaag door Glory Kickboxing bekend gemaakt. Beide vechters staan bekend om hun explosieve stijl en ongeëvenaarde vaardigheden in de ring, wat deze wedstrijd tot een ware krachtmeting maakt.

Wisse, de huidige Glory Middengewicht-kampioen, heeft een indrukwekkend record en wordt beschouwd als een van de besten in zijn gewichtsklasse. Boapeah, aan de andere kant, is snel opgekomen en heeft tegenstanders verbluft met zijn krachtige stoten en technische beheersing.

De geannuleerde confrontatie heeft zowel fans als kenners in spanning gehouden, en nu ze opnieuw de kans krijgen om de strijd aan te gaan, belooft Collision 6 een avond vol adrenaline en opwinding te worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws