18-jarige UFC belofte Raul Rosas Jr vernietigt razendsnel tegenstander! 'Iets te bewijzen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

18-jarige UFC belofte Raul Rosas Jr vernietigt razendsnel tegenstander! 'Iets te bewijzen'

18-jarige UFC belofte Raul Rosas Jr vernietigt razendsnel tegenstander! 'Iets te bewijzen'

Raul Rosas Jr. de 18 jarige UFC sensatie liet niets hel van zijn tegenstander Terrence Mitchell en versloeg deze in Slechts 54 seconden tijden Noche UFC eerder vandaag.

Sensatie Raul Rosas Jr. heeft op spectaculaire wijze revanche genomen tijdens Noche UFC na zijn eerste nederlaag. De 18-jarige belofte was klaar voor de strijd en ging vanaf de eerste seconde met slechte bedoelingen de confrontatie aan met Terrence Mitchell. Uiteindelijk was het een linkse directe die Mitchell vernietigde, hem naar de grond deed storten.

De strijd ging door, zij het slechts voor een moment, want Rosas sprong op zijn rivaal en vuurde een reeks verwoestende stoten af op Mitchell, totdat de scheidsrechter genoeg had gezien en de wedstrijd stopte. Het einde kwam al na slechts 54 seconden in de eerste ronde. Met de prestatie neemt Rosas ook nog een 50.000 dollar extra bonus mee naar huis.

Raul Rosas junior neemt wraak na vorig verlies

"Vandaag moest ik een punt bewijzen," zei Rosas na de overwinning. "Bij mijn laatste gevecht, geen excuses, maar ik moest terugkomen van die nederlaag. Ik hoop dat ik jullie trots heb gemaakt vandaag."

"Terrence Mitchell is een zeer geduchte tegenstander. Ik moest mezelf echt pushen deze trainingsperiode. Ik wist gewoon dat ik mijn handen moest laten vliegen. Ik heb het de hele trainingsperiode gevisualiseerd. Nu in de wedstrijd werd het realiteit. Ik ben gewoon dankbaar voor die prestatie."

Na een verrassende nederlaag tegen Christian Rodriguez bij zijn vorige optreden kwam Rosas zaterdagavond vol energie het gevecht in, nodigde Mitchell uit om met hem staande te vechten. Mitchell ging kortstondig neus aan neus met hem, totdat Rosas die linkse directe als een bom liet exploderen in zijn gezicht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws