'Op het randje!' Foto UFC-ster McGregor veroorzaakt rel op social media Nieuws
Nieuws

'Op het randje!' Foto UFC-ster McGregor veroorzaakt rel op social media

'Op het randje!' Foto UFC-ster McGregor veroorzaakt rel op social media

Conor McGregor maar ook zijn oud rivaal Khabib Nurmagomedov zijn het gesprek van de dag op social media nadat MMAF Press een aantal fake posts online plaatste.

Het satirische Twitter account van MMAF Press staat vol met ludieke verhalen en foto's die het randje opzoeken. Soms werken deze op de lachspieren van de fans, maar ook tot woede. Twee recente posts kunnen dan ook rekenen op veel aandacht.

Een ervan laat UFC ster McGregor zien die afgebeeld wordt als een donker persoon, met de tekst dat hij daarmee op de biologische vader zou lijken van de kinderen van zijn rivaal Michael Chandler. Deze heeft twee Afro Amerikaanse kinderen geadopteerd en het bijschrift luidde; "Breaking: Conor McGregor deed make-up op om er Afrikaans-Amerikaans uit te zien en ging naar de kinderen van Michael Chandler om hen te vertellen dat hij hun biologische vader is."

Khalex Nurmagoreira de nieuwste aanwinst van de UFC

Ook de oud rivaal van McGregor de Rus Khabib wordt op de hak genomen met een gemanipuleerde foto die een mix is tussen hemzelf en UFC kampioen Alex Pereira.

"UFC tekent nieuwe kandidaat om deel te nemen aan de weltergewicht divisie, zijn naam is Khalex Nurmagoreira. Nurmagoriera heeft een record van 20-0 en is half Braziliaans en half Dagestaans", aldus de post.

Bekende vechters maar ook fans reageerde door te zeggen dat er potentie in de nieuwste UFC aanwinst zit. En voorspelde dat Khalex Nurmagoreira eind 2024 kampioen zou worden.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws