Vechtlegendes Bob Sapp en Rampage Jackson in 'Siamese Tweeling' gevecht Nieuws
Nieuws

Vechtlegendes Bob Sapp en Rampage Jackson in 'Siamese Tweeling' gevecht

Vechtlegendes Bob Sapp en Rampage Jackson in 'Siamese Tweeling' gevecht

De beroemde vechters Quinton "Rampage" Jackson en Bob Sapp zullen samen optreden in een bijzonder gevecht genaamd Siamese Twin Fight.

De twee vechtlegendes zullen op 31 maart samen te zien zijn in dit unieke gevecht, wat gepresenteerd wordt door Full Metal Dojo tijdens Fight Circus 6. De korte promotiefilm die hiervoor is uitgebracht is hilarisch en laat de twee vechters zien die samen trainen.

Het is duidelijk dat de Fight Circus humor waar we allemaal van houden in deze film terug te vinden is. We kunnen niet wachten om te zien hoe het gevecht afloopt tussen deze twee beroemde vechters.

Vechtlegendes Bob Sapp en Quinton "Rampage" Jackson in tweeling gevecht

Bob Sapp is een gepensioneerde Amerikaanse professionele mixed martial artist, kickbokser, acteur en voormalig profvoetballer. Sapp verwierf in het begin van de jaren 2000 bekendheid in Japan als professionele worstelaar, kickbokser en MMA-vechter.

Quinton "Rampage" Jackson is een gepensioneerde Amerikaanse professionele MMA-vechter, acteur en voormalig worstelaar. Hij werd geboren op 20 juni 1978 in Memphis, Tennessee, VS. Jackson nam deel bij verschillende organisaties, waaronder het Ultimate Fighting Championship (UFC), Pride Fighting Championships en Bellator MMA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws