'Beruchte vechter' doet mee aan UFC The Ultimate Fighter! Deelnemers bekend gemaakt MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Beruchte vechter' doet mee aan UFC The Ultimate Fighter! Deelnemers bekend gemaakt

'Beruchte vechter' doet mee aan UFC The Ultimate Fighter! Deelnemers bekend gemaakt

De 31e versie van 'The Ultimate Fighter' is terug en wordt gecoached door sterren uit het lichtgewicht, Conor McGregor en Michael Chandler.

De serie zal vanaf 30 mei worden uitgezonden op ESPN en zal lopen tot 15 augustus. Het thema van deze aankomende editie zal 'Redemptie' zijn, waarbij voormalige UFC-vechters het opnemen tegen opkomende kandidaten.

Uit de vele kandidaten die hebben gesolliciteerd, zijn er 16 geselecteerd. Hunter Azure, Rico DiSciullo, Cody Gibson, Mando Gutierrez, Brad Katona, Timur Valiev, Carlos Vera, Trevor Wells, Lee Hammond, Kurt Holobaugh, Austin Hubbard, Nate Jennerman, Jason Knight, Aaron McKenzie, Landon Quinones, en Roosevelt Roberts maken deel uit van dit seizoen.

Conor McGregor en Michael Chandler vechten ook tegen elkaar

Een van de deelnemers die er uit springt is Jason Knight die zijn vechtkunsten al eens buiten de ring bracht toen er in 2019 er een video verscheen waarin hij tegen twee mannen in een badkamer aan het vechten was. De toevoeging van Knight zal zeker voor extra spanning zorgen.

Na het einde van de serie zullen McGregor en Chandler het tegen elkaar opnemen in de octagon. De locatie en datum zijn nog niet bekend gemaakt. Met zo veel ervaren vechters in de line-up, belooft The Ultimate Fighter 31 een spectaculaire competitie te worden!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws