🎥 Rico Verhoeven koopt dikke auto! 'Lekkere daily driver' Nieuws
Nieuws

🎥 Rico Verhoeven koopt dikke auto! 'Lekkere daily driver'

🎥 Rico Verhoeven koopt dikke auto! 'Lekkere daily driver'

Rico Verhoeven heeft een nieuw speeltje in zijn veelzijdige autoverzameling toegevoegd. In samenwerking met Absolute Motors, heeft hij een gepersonaliseerde Mercedes-AMG G63 gekregen.

De krachtige SUV werd voorzien van een Urban Automotive Widetrack-kit en heeft zwart tinten, gecombineerd met Tiffany’ blauwe remklauwen. De G-Wagon wordt aangedreven door een krachtige V8 met een vermogen van ongeveer 577 pk.

Hiermee is de nieuwste daily driver van de kickbokskampioen Verhoeven in staat 0-100 km/u te versnellen in slechts 4,5 seconden. De robuuste auto van 2.485 kilogram kent een uitstekende off-roadcapaciteiten en heeft een geavanceerd vierwielaandrijvingssysteem met een hoge bodemvrijheid.

Wat een terugkeer naar de Glory kickboksring betreft wordt verwacht dat Verhoeven later dit jaar zijn opwachting zal maken. Zijn tegenstander zal op 17 juni bekend worden als Antonio Plazibat en Tariq 'Cookie' Osaro de strijd om de interim zwaargewicht titel beslechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws