Alex Pereira ziet UFC droom verdampen: 'Pure pech' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Alex Pereira ziet UFC droom verdampen: 'Pure pech'

Alex Pereira ziet UFC droom verdampen: 'Pure pech'

Alex Pereira verdedigde zijn licht zwaargewicht titel tegen Jamahal Hill afgelopen 13 april tijdens UFC 300 in de T-Mobile Arena te Las Vegas, Nevada. Waar hij Hill in de eerste ronde razendsnel wist uit te schakelen. Deze indrukwekkende overwinning werd echter overschaduwd door een blessure die grote gevolgen kan hebben voor Pereira’s volgende gevecht.

Alex Pereira’s plannen voor een gevecht in Brazilië

Na zijn overwinning deelde Pereira met commentator Joe Rogan dat hij voornemens was om in Brazilië in de zwaargewichtklasse te vechten, mits hij zou winnen. "Ik heb veel gesproken over vechten in Brazilië als ik deze wedstrijd zou winnen. Ik heb gewonnen, ben niet geblesseerd, er is niets gebeurd. Ik weet dat er veel promotie nodig is achter een gevecht, maar ik wil op zwaargewicht vechten," zei Pereira.

Pereira's blessure werpt schaduw over toekomstplannen

Dana White, de CEO van UFC, onthulde dat Pereira tijdens de wedstrijd moeite had met zijn trappen omdat hij twee weken voor het gevecht zijn teen had gebroken. "Ik kwam erachter toen ik in de octagon stapte, omdat ik zag dat [Pereira] met zijn voet bezig was. Hij brak zijn teen twee weken geleden", aldus White.

"Hij vocht vanavond met een gebroken teen," verklaarde White. Deze blessure werd nog erger toen hij tijdens het gevecht een tweede teen brak, waardoor zijn droom om in Rio te vechten waarschijnlijk uitgesteld wordt.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws